Freena Holding

11999030_10153191211583481_1684164875158384894_nMijn naam is Freena Eijffinger,

ICT-nerd,

aangenaam!

Al sinds ik mij kan heugen ben ik gek op computers en alles dat daar bij komt kijken. Het was dan ook niet gek dat ik Hogere Informatica ging studeren. Uiteindelijk ben ik cum laude afgestudeerd, een prestatie waar ik nog steeds apetrots op ben als vrouw in een toch wel door mannen gedomineerd vak 🙂

Na mijn afstuderen kwam ik er al snel achter dat ik werken voor een werkgever enkel voor een leuk salaris niet lang zou volhouden. In 2007 startte ik dan ook mijn eerste onderneming: een recruitmentbureau voor ICT-personeel. Tot in 2008 mijn broertje zijn diagnose Asperger kreeg na een lange periode van diagnostiek. Ik beëindigde mijn eerste bedrijf en startte mijn tweede bedrijf: Autitouch. Met Autitouch wilde ik de wereld verbeteren: snellere en adequatere digitale diagnostiek voor kinderen met een vorm van autisme. Met als doel: hen een volwaardige kans te geven in de maatschappij. Ik heb veel van de wereld gezien, ontzettend veel inspirerende mensen ontmoet, prijzen gewonnen en media aandacht gehad (waaronder 2 Herman Wijffelsprijzen en 3 Tedx presentaties). Maar zoals standaard bij bedrijven die een product in de markt proberen te zetten, moest er geld op de plank komen. Dat is nou net niet waar mijn passie ligt. Toen de gelegenheid zich voordeed mijn bedrijf over te dragen aan mijn toenmalig businesspartner, heb ik dat gedaan. Niet omdat ik niet meer in Autitouch geloofde, maar omdat ik erachter kwam dat ik Autitouch niet meer kon bieden wat het nodig had.

logo-los-groot

In 2015 heb ik dan ook het roer helemaal omgegooid en besloten mijn kennis en kunde enkel nog als consultant in te zetten voor mensen. Mensen die het minder makkelijk hebben in de maatschappij dan de gemiddelde mens. Mensen in de GGz, mensen binnen de justitieketen en eigenlijk overal waar ik maar mijn steentje bij kan dragen.

Door mijn jarenlange ervaring met co-creatie (ontwikkelen mét cliënt, ervaringsdeskundige en hulpverlener), wetenschappelijk onderzoek, ondernemerschap, projectmanagement en ICT-skills ben ik allround inzetbaar.

  • Zo werk ik al 3,5 jaar op het eLAB van GGzE, waar ik help in de breedste zin bij het tot stand komen van eHEALTH en innovatie binnen de GGz.
  • Werk ik sinds ruim een half jaar als projectleider portalen bij Reclassering Nederland (3Ro: RN + SVG + Leger des Heils).
  • Help ik Reclassering Nederland bij het tot stand komen van een aantal apps voor gereclasseerden en toezichthouders.
  • en Ondersteun ik de eHEALTH-matrix van Combinatie Jeugdzorg.

Verder:

  • Bouw ik websites
  • Geef ik Prezi trainingen
  • Maak ik videoscribes (korte animatiefilmpjes)
  • Doe ik voiceovers
  • Ontwerp ik logo’s

… en ben ik eigenlijk een ma-nerd-je-van-alles 🙂