Lutfiye Demir- Karatas

apertaAPERTA: Waarom heb ik deze naam voor mijn bedrijf gekozen.
Apart is een woord dat verschillende betekenissen heeft. Zo kan het woord apart het volgende betekenen: afgescheiden, op zichzelf, exclusief, los, bijzonder, individueel, merkwaardig, los, speciaal, opmerkelijk, eigenaardig, etcetera!
Mooi toch……omdat ik al deze omschrijvingen vind passen bij ons mensen.

Mijn naam is: Lutfiye Demir- Karatas

Ik ben multi systeem therapeut en heb veel ervaring opgedaan met het werken in de jeugdsector. Na jaren hulpverlenen kom ik tot de conclusie dat hulpverlenen een aangeboren hoedanigheid is. Het zit in mij om mensen te ondersteunen en waar nodig te helpen, bij de hand vast te pakken om een stap verder te komen. Elke situatie en vraag blijft uniek en het handelen daarnaar en daarin idem dito. Wanneer je je werk uit ware passie en respect uitoefent kan je vele wegen overbruggen. Noem het een gave een uitzondering of gewoon hulpverlenen, het zit of in je (heel diep) of niet. Je kunt het niet dwingen het gebeurt, want dat ervaar ik bij mijzelf telkens keer op keer. En het mooie vind ik, diegene die je wilt ondersteunen voelt ook feilloos aan of je met oprechte gevoelens daar zit of komt ‘uitzitten’. Hulpverlenen is moeilijk, complex, maar een boeiend leerzaam vak!

Samen met Toon Walravens ontwikkelen ik trainingen voor en met verschillende doeleinden. Ik ben divers, veelzijdig, kleurrijk en vooral open naar de ander als trainster.

Ik heb kennis en ervaring met verschillende doelgroepen en mijn expertise ligt bij jeugdigen, jongeren en jongvolwassenen. Ik ben divers, kleurrijk en intercultureel.